El mestre del TMJ, Miquel Àngel Múrcia i Cambra, publica "Integral Indefinida"
Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

"Miquel Àngel Múrcia i Cambra" publica el 13 de GENER de 2013 "Integral Indefinida", un EP que conté tres peces de música electroacústica del compositor valencià que han estat recollides en distints recopilatoris de música contemporània estatals. 

Definit com l'exponent de la música electroacústica, aquest EP recull tres temes electroacústics més representatius de la tasca compositiva del compositor valencià Miquel Àngel Múrcia i Cambra. Aquest primer EP està composat íntegrament per discursos poètics i sonors formats a través de procesos electroacústics.  Des de hui ja es troba a la venda en les plataformes musicals "Itunes" i "Spotify"

Miquel Àngel Múrcia i Cambra no sols ha treballat l'estètica electroacústica sino que la seua Música de Cambra i Música per a Ensemble amb un llenguatge d'avantguarda ha sonat arreu del món, destacant el Talent Festival de la Berlinale (2010) el Festival Internacional de DIjon (2011) o a la Carnegie Contemporany Ensemble a EUA (2012). La seua música ha estat inclosa a recopilatoris i editada en partitures.  "Pia-NO" (2010), "Funeral Industrial de la Tara" (2011) han estat estrenats als Festivals Internacionals "Punto de Encuentro" i publicats a recopilatoris de música electroacústica hispànica. "El Corredor de la Barabunda" (2010) fou estrenat a la prestigiosa Fundació Phonos en primavera de 2012.
El disseny del disc és obra de "David Palmer Studio Design".  
 
 
 
 

El TMJ es un proyecto de ...

 

visita la web de AMJ para toda la info que ya no aparece aquí