Inventari Estellés | De Burjassot al Món - Miquel Àngel Múrcia i Cambra
Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

El proper divendres 07 de març al Teatre el Micalet de la ciutat de València aterra l'Inventari Estellés| De Burjassot al Món. Un espectacle que combina la música de cambra per a piano i clarinet; amb la música electroacústica, la rapsòdia i la dansa. El fil conductor és un recorregut diferent a l'escriptor valencià Vicent Andrés Estellés mitjançant una acurada sel·lecció de poemes realitzada per Dèlia Amorós; que passen des de la Quotidianeïtat, a l'Amor, la Mort i el Cant al País. I tot allò, a un ambient màgic dissenyat per David Palmer, exclussivament per a l'event.La música, escrita pel compositor valencià Miquel Àngel Múrcia i Cambra, suposa el pilar fonamental de tota l'obra, que ha buscat des del principi de l'espectacle; la relectura i l'expressió més avantguardista del poeta de Burjassot. Un espectacle que no deixarà a ningú indiferent.


La veu de la radiofònica Amàlia Garrigós desbastarà un espectacle que ha estat definit per la crítica com "la proposta estellesiana més agosarada i més avantguardista", o ara bé destacant "una perfecció tècnica, cura lingüística, indispensable, genial i original".

(Fuente: Miquel Àngel Múrcia i Cambra)

La Asociación "Música Joven" (AMJ) de Benimaclet (València) es una entidad no lucrativa fundada en junio de 1994 que engloba tres grandes actividades: la docente (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquesta, Coro y Banda Música Jove) y la divulgativa (el Mini Auditori). Actividades realizadas semanalmente por las más de quinientas personas entre socios, alumnado y profesorado que forman AMJ.

La AMJ pertenece a la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV), la Federación de Centros Autorizados (FECEMAC), la Red Española de Escuelas de Música (REEM)y la European Modern Music Network (EMMEN)

{jcomments on}

 

 

El TMJ es un proyecto de ...

 

visita la web de AMJ para toda la info que ya no aparece aquí