Inventari Estellés | De Burjassot al Món - Miquel Àngel Múrcia i Cambra
Valoración del Usuario:  / 0
MaloBueno 

El proper divendres 07 de març al Teatre el Micalet de la ciutat de València aterra l'Inventari Estellés| De Burjassot al Món. Un espectacle que combina la música de cambra per a piano i clarinet; amb la música electroacústica, la rapsòdia i la dansa. El fil conductor és un recorregut diferent a l'escriptor valencià Vicent Andrés Estellés mitjançant una acurada sel·lecció de poemes realitzada per Dèlia Amorós; que passen des de la Quotidianeïtat, a l'Amor, la Mort i el Cant al País. I tot allò, a un ambient màgic dissenyat per David Palmer, exclussivament per a l'event.La música, escrita pel compositor valencià Miquel Àngel Múrcia i Cambra, suposa el pilar fonamental de tota l'obra, que ha buscat des del principi de l'espectacle; la relectura i l'expressió més avantguardista del poeta de Burjassot. Un espectacle que no deixarà a ningú indiferent.


La veu de la radiofònica Amàlia Garrigós desbastarà un espectacle que ha estat definit per la crítica com "la proposta estellesiana més agosarada i més avantguardista", o ara bé destacant "una perfecció tècnica, cura lingüística, indispensable, genial i original".

(Fuente: Miquel Àngel Múrcia i Cambra)

La Asociación "Música Joven" (AMJ) de Benimaclet (València) es una entidad no lucrativa fundada en junio de 1994 que engloba tres grandes actividades: la docente (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquesta, Coro y Banda Música Jove) y la divulgativa (el Mini Auditori). Actividades realizadas semanalmente por las más de quinientas personas entre socios, alumnado y profesorado que forman AMJ.

La AMJ pertenece a la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV), la Federación de Centros Autorizados (FECEMAC), la Red Española de Escuelas de Música (REEM)y la European Modern Music Network (EMMEN)

 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

El TMJ es un proyecto de ...

 

visita la web de AMJ para toda la info que ya no aparece aquí